Mitt välstädade gym

Hej alla mina trogna följare och varmt välkomna till dagens inlägg. Så roligt att ni kommer in på bloggen varje dag för att läsa om det som jag har att berätta om, och idag ska det bli ett litet inlägg som ska ta upp det här med möjligheten till att få hjälp av en städfirma i Mölndal. Jag äger ett gym och får hjälp med städningen av gymmet av städfirman A I Städservice. 

Jag har anlitat det här företaget i ett halvår och tack vare deras hjälp så uppfyller mitt gym alla de hygienkrav kommunen kräver. Det är så många saker som ska hinnas med under ett arbetspass på gymmet, så vill jag förstås träna också varje dag när jag är där, och för min del var det lite väl mycket att göra, särskilt med bokföringen, så när jag fick reda på att denna städfirma i Mölndal finns och att de hjälpte en god vän till mig med kontorsstädningen av hans företag så ville även jag ha städhjälp på gymmet. Medarbetarna hos A I Städservice är duktiga och effektiva och trevliga, och tar hänsyn till mig mina önskemål och behov. Jag vill på grund av detta rekommendera er alla som behöver hjälp med städningen att ta hjälp utav denna specifika städfirma i Mölndal och det spelar ingen roll om det är hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, gymstädning eller någon annan slags städning det är frågan om eftersom A I Städservice utför städning inom alla dessa områden. Det är både en städfirma för alla i Mölndal men även i Göteborg med omnejd. Kolla gärna in denna städfirma på deras hemsida, klicka på länken så kommer ni vidare dit.